Annons
Annons


Ny kompis i familjen


Claudia Galli, är programledare, och skådespelerska. Foto: Johan Paulin

Trasiga tofflor och kiss på mattan eller bara härligt mys? Under tio tisdagskvällar, med början nästa vecka, får vi följa några familjer som planerar att skaffa hund.

Annons

I ”Huset fullt av hundar” får familjerna hjälp att hitta den hund som passar just dem bäst. Det är många saker att tänka på och deras nya kompis kanske inte blir den de först trodde.

Letar hundar
I Svt1:s nya serie ”Huset fullt av hundar” får vi följa några vanliga familjer i deras sökande efter hund. Claudia Galli är programledare och guidar både hundar och familjer genom spännande aktiviteter, galna upptåg och härliga skratt. Familjerna och tittarna får även lära sig mer om vilket ansvar det är att ha en hund, om grunderna i hur den ska skötas och vad som krävs för att den ska må bra.

Provar olika
I varje avsnitt får en familj träffa olika hundar och spendera en vecka tillsammans med dem. Under tiden i hemmet ska familjen och hundarna lära känna varandra. Tillsammans prövar de på olika aktiviteter och typiska vardagssysslor. Allt för att familjen ska få en chans att känna efter vilken av hundarna som passar bäst i deras familj.

I slutet av veckan gör familjen sitt val. Då får vi veta vilken hund som blir deras nya familjemedlem.

Huset fullt av hundar: Premiär tisdag 15 mars, svt1, kl 20.00

 


(0)
(0)


Annons

 • Ann Karlsson

  Blev så fruktansvärt förbannad och upprörd över erat skitprogam ”Huset fullt av hundar” igår!
  Programmet är ett stooooort hån mot hundsverige som kryllar av duktiga och ansvarsfulla hundägare!
  Vad tänker ni med?? Och Claudia som ska läsa till hundpsykolog och allt???? Använd åtminstone en ”riktig” hundmänniska som KAN hundar och VET vad hon/han pratar om!!

  Upplägget? Blanda sex olika nya hundar hos en familj som aldrig haft hund?? Dom hade ju inte en chans att kunna göra sig en bedömning om varje hund var och en för sig! Hundarna hade ju fullt upp med att utforska varann! Inte ens hundvana människor skulle släppa ihop 6 st vilt främmande hundar så där!! En hund i taget hade varit bättre. Minst en vecka för varje hund.

  Låta hundarna kissa och bajsa inne?!?! Sedan bara stå och småle och säga ”jaha ja , nu är han nöjd ett tag till iaf”! Höll på att trilla av stolen!!! Det är ju inga valpar!! Dricka ur toastolen och hoppa i sängarna?! Hallå???

  Vilka raser också! Blandras mellan aussie och schäfer, två MYCKET krävande raser, och en terrier till en nybörjarfamilj????!!! Helt galet!!!

  Och vad fick de lära sig då?
  En massa olika konstiga hundsporter som de aldrig kommer göra igen! Strunt!!!!

  Lär dem vilket ansvar det innebär att äga en hund! Lär dem hur ofta och hur länge en hund måste motioneras och hur man går med en hund i koppel! Lär dem om pälsvård! Lär dem om kloklippning! Lär dem vad en hund ska och bör äta, och vad den inte får äta! Lär dem hur länge en hund får vara ensam! Lär dem hur man säkert förvarar en hund i bil! Lär dem hur ofta man måste vaccinera och avmaska sin hund!

  Grymt besviken på SVT och detta program!! Trodde ni var smartare än så här!

 • Ewa Ståhl

  Jag håller helt med ovanstående insändare. Programmet fyller ingen som helst funktion. Trodde inte SVT föll för dokusåpabranchen. När man ska välja hund bör man vara rejält påläst. Gå till bibblan och läs på.Besök utställningar, ta kontakt med uppfödare och fråga om rasen! Kom ihåg att det är ett långt åtagande att ha hund och man kan säga att det är ett barn som aldrig flyttar hemifrån. Jag mejlade producenten på SVT och protesterade innan programmen skulle sändas. Fick ett långt svar att det fanns ”hundcoacher” och veterinärer som står bakom det här. Man kan undra vilka kriterier de uppfyller. Vansinne att släppa in så många hundar tillsammans. Sen ”röstas” de ut en och en. I stället skulle man gjort tvärtom. Tittat på vilken FAMILJ som passat bäst för hunden. Ytterst amatörmässigt om ens det.Det värsta är att det är levande varelser som inte kan välja som är med. Bojkotta programmet. Skriv in protester till SVT och klaga.

 • Fredrik

  Tyckte detta var ett mycket trevligt program som både vi och barnen gillade.
  Tycker Claudia gjorde det bra.
  Konceptet är kanske inte helt 100, men vilket program är det idag och ändå tittar folk.

  Tror ändå familjerna hittar rätt hund, även om det på den korta tiden inte nödvändigtvis blir det allra bästa valet.

  Men allt går inte att planera i sönder, då hade världen stannat….

  Mvh
  Fredrik


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…