Annons


Vinn en resa till Cypern!


Pioneer Beach Hotel på Cypern.

I år fyller Fritidsresor 50 år och det vill de fira genom att ge Allas läsare chansen att vinna en resa till Cypern! Allt du behöver göra är att skicka in din bästa semesterbild på temat ”Dagarna du minns”!

Annons

Cypern har massor att erbjuda vare sig man drömmer om båtutflykter, dykning, kulturhistoria, mountainbiking, naturvandringar, nöjesliv, vingårdsbesök eller restauranger med träkolsgrillade specialiteter. På Medelhavets solsäkraste ö kan du njuta av långgrunda stränder, båtutflykter, dykning, kulturhistoria, naturvandringar, vingårdsbesök och restauranger med träkolsgrillade specialiteter. Men viktigast av allt – tid att koppla av tillsammans med dem som betyder mest.

Vinsten består av ett värdebevis på 15.000 att utnyttja för en resa till Fritidsresors Cypern sommaren 2012. Resan ska genomföras senast den 1 september 2012.

Vinnaren måste vara beredd att ställa upp med namn och bild i Allas både vid överlämnandet av vinsten och efter genomförd resa då Allas kommer att följa upp tävlingen med två reportage.

Fyll i formuläret nedan och skicka in din bästa semesterbild på temat ”Dagarna du minns” senast den 23 mars för att vara med och tävla.

Vinnaren betalar vinstskatt.

En jury bestående av representanter från Allas och Fritidsresor utser vinnaren. Juryns beslut kan inte överklagas. Anställda inom Fritidsresor och Aller media får inte delta i tävlingen.

Tävlingen är avslutad. Vinnaren kommer att kontaktas personligen och presenteras i ett kommande nummer av Allas.(11)
(0)Annons

  • Ella

    När presenteras vinnaren?

  • Allas redaktion

    Hej Ella! När vi, tillsammans med Fritidsresor, tittat igenom alla bidrag utses en vinnare. När vinnaren är kontaktad kommer namnet att publiceras här och därefter kommer ett reportage med vinnaren i Allas. Vi kan inte säga exakt när vinnaren presenteras här men inom två veckor bör allt vara färdigt.

  • Pingback: På hemligt uppdrag med 15.000 kronor i fickan… | Johannajohanna.allas.se()


Annons

Laddar nästa sida…