Annons
Annons


Smörrebröd med dillremoulad


Kalasa på smörrebröd med räkor och dillremoulad.

Kalasa på smörrebröd med räkor och dillremoulad.

4 st
Tid: ca 35 min

1 kg räkor med skal
4 större skivor rågbröd
smörgåsfett
sallad
4 kokta ägg

Dillremoulad:
1 1/2–2 dl majonnäs (ev lätt)
ca 1/2 dl hackad ättiksgurka
1 msk kapris
5–8 hackade syltlökar
1 tsk pressad citronsaft
1/2 tsk curry
1 knippa hackad dill

Annons

Garnering:
citron
dill

1.  Skala räkorna.
2.  Blanda dillremouladen. Låt gärna stå och mogna i kyl.
3.  Bred bröden med smörgåsfett. Täck med sallad och skivat ägg. Lägg på en klick remoulad och toppa med rikligt med räkor. Garnera med citronklyftor och dill.

Gilla Allas.se på Facebook

Av Marianne Liljenberg
Foto: Erik Karlsson

LÄS OCKSÅ


(15)
(0)



Här finns ALLT du behöver till din matlagning!

Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…