Annons
Annons


Dags för Drömpyramiden!

Drömpyramiden, med miljonvinster, är TV4s nya lördagssatsning tillsammans med Postkodlotteriet. Programledare är Rickard Sjöberg.


Rickard Sjöberg leder TV4s nya lördagsunderhållning Drömpyramiden. Foto: TV4

Rickard Sjöberg leder TV4s nya lördagsunderhållning Drömpyramiden. Foto: TV4

I Drömpyramiden kämpar deltagarpar för att svara rätt på så många frågor som möjligt – och klättra i en pyramid fylld med vinster värda totalt en miljon kronor.

Uppfylla drömmar

– I Drömpyramiden får tittarna följa våra deltagarpars strävan mot toppen genom skratt, tårar och den ständigt närvarande kampen mot klockan. Det blir mer drama än någonsin tidigare. Eftersom det handlar om att uppfylla deras egna drömmar är det något som gör programmet extra personligt och närvarande, säger Rickard Sjöberg.

1 miljon kronor

Drömpyramiden är precis som det låter – en pyramid som är fylld med drömmar. Spelplatsen är 15 containrar som bildar en pyramid i fem nivåer. Fem av dem innehåller drömvinster till ett totalt värde av en miljon kronor. Deltagarna som tävlar i par har fyra frågeomgångar på sig om vardera 90 sekunder.

Kättrar högt

I varje rond kan de satsa på att klättra så högt som möjligt, mot det finaste priset i guldcontainern i toppen. De kan även välja att stanna och då öppna sin valda container på respektive nivå.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

– Det är en rafflande gameshow där det till skillnad mot många liknande program handlar om både kunskap och taktik samtidigt som klockan tickar, säger David Lillemägi, på TV4.

Speciellt utvalda vinster

Varje vinst är noga utvald av nära och kära, och ger de lyckliga vinnarna möjlighet att uppfylla en dröm just de bär på. I studion finns också deras nära och kära på plats för att dela spänningen och glädjen.

I varje program visas även inslag när en gyllene container fylld med vinster landar någonstans i Sverige. Då vinner PostkodLotteriet lottköpare på ett postnummer presentkort till ett sammanlagt värde av en miljon kronor.

Drömpyramiden: Lördag 7 januari, kl 19.30 i TV4.

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…