Annons
Annons


Dags för dueller i Melodifestivalen!

Det är dags för andra chansen i Melodifestivalen 2017. Vår melloexpert tippar hur hon tror det går och berättar hur hon vill att det ska gå här!


andra-chansen

De åtta bidrag som hamnade på tredje och fjärde plats i deltävlingarna möts i Andra chansen och de som vinner sina dueller tar sig direkt till finalen i Stockholm!
Så här tror vår melloexpert Festival-Johanna att det går!

Duell ett

FO&O – ”Gotta thing about you”
möter
De vet du – ”Road trip”

Annons

Här MÅSTE ju FO&O gå vidare. Allt annat känns som ett skämt. Det är visserligen inte pojkbandets bästa låt på något sätt men De vet du känns ju inte självklar att skicka till Eurovision om man säger så… FO&O känns taggade till tusen. Men publiken blir av oklar anledning som galna när det är De vet du, som även vann stort i publikundersökningen efter genrepet. Men ändå. Gör om, gör rätt Sverige.

Duell två

Axel Schylström – ”När ingen ser”
möter
Lisa Ajax – ”I don’t give a”

Jag har gillat Lisa Ajax låt sedan jag hörde den första gången och jag tror att det är Lisa som tar hem detta. Fast det svänger om Axel som får med sig publiken i ordentlig handklapp. Kan bli riktigt tight.

Duell tre

Boris René – ”Her kiss”
möter
Dismissed – ”Hearts align”

Gilla Allas.se på Facebook

Boris glad-pop möter Ola Salos glad-rock. Jag hejar på Boris i denna duellen men låten känns väldigt lång nu när jag ser den igen, av någon anledning. Dimissed gör vad de ska, refrängen är ”catchy” och publiken jublar. Men Boris ändå.

Duell fyra

Anton Hagman – ”Kiss you goodbye”
Möter
Loreen – ”Statements”

Loreen avslutade den sista deltävlingen och avslutar andra chansen. Kommer hon även att få avsluta finalen? Jag är inte helt säker. Vilket så klart är helt galet för Statements är bra. Men Anton har sina fans och verkar säkrare nu än i sin deltävling, även om rösten svajar ibland. Trots allt, Loreen ska ta hem detta.

Melodifestivalen Andra chansen: 4 mars kl 20.00 i Svt1

Av Johanna Svan

Läs allt om Melodifestivalen 2017 här


(46)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…