Annons
Annons


Dags för sista säsongen med Mad Men!


Elisabeth Moss som Peggy Olson.

Elisabeth Moss som Peggy Olson.

I morgon, söndag, börjar den sjunde och sista säsongen av kultserien Mad Men i Kanal 9. Ända sedan starten har reklammiljön och dess karaktärer fängslat. Och med den sista säsongen skildras 60-talets sista skälvande år.

Annons

Sjunde säsongen av Mad Men tar sin startpunkt i januari 1969 med president Nixons installationsceremoni. Don är på väg till Los Angeles för att träffa Megan. Peggy möter nytt motstånd i Lou Avery, som klivit in i Sterling Cooper & Partners för att ersätta Don. Pete startar sitt nya liv i Los Angeles.

Olycklig chef
Efter Petes förvisning till Los Angeles har enögde Ken blivit head of accounts – och inte helt lycklig över det. Joan försöker sig på att dra in lite affärer på egen hand med blandat resultat och Peggy lider under nye kreative chefen Lou Avery.

Framgång i Hollywood
Don Draper är fortfarande i limbo och reser för att hälsa på sin fru Megan som ständigt röner nya framgångar i Hollywood. Pete är lycklig i sin exil och gläds åt vibrationerna i soliga Kalifornien och Rogers dotter oroar sig över var faderns nya livsstil ska föra honom.

Mad Men: Söndag 27 april, kl: 21:00. Kanal 9

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…