Annons
Annons


Nu blir det svensk dramatik i Hollywood igen

Isabel Adrian är tillbaka i Svenska Hollywoodfruar. Men det vet inte Maria Montazami, Gunilla Persson och Åsa Vesterlund. Än så länge. När de får en kryptisk inbjudan skenar de iväg med sina spekulationer. Men ingen av dem kan förutspå vad Isabel Adrian har för planer.


Nu är de tillbaka; Maria Montazami, xxx Gunilla Persson, xxx och Åsa Vesterlund. Foto: TV3

Nu är de tillbaka; Maria Montazami, Gunilla Persson, Åsa Vesterlund och Isabel Adrian. Foto: TV3

Senast vi såg Isabel Adrian i Svenska Hollywoodfruar var hon höggravid med sitt andra barn Winter Rose. Sedan dess har hon gjort en amerikansk tv-show, skrivit en bok, öppnat en studio och flyttat in i Marlene Dietrichs tidigare hem. Nu förbereder Isabel sin återförening med de andra damerna i programmet – och hon har ett ess i rockärmen.

”- Jag bryr mig inte längre!”

Isabel Adrian har en ny livsfilosofi och utlovar underhålling på hög nivå.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

– De senaste åren har det blivit viktigt för mig att vara en riktig person och inte en produkt. Vad är reality och vem är jag? Nu vet jag och kan berätta för alla. Förvänta er en Isabel som bjuder mer på sig själv. Jag har lärt mig att jag är helt okej som jag är och bryr mig inte så mycket om jag är snygg eller inte. Min livsfilosofi har ändrats och jag hoppas att det lyser igenom, säger Isabel till tv3.se.

Rolig som Schyffert

Isabel Adrian har tidigare varit med i tre säsonger av Svenska Hollywoodfruar. Hon hoppade av 2012 av tidsmässiga skäl och ersattes då av Britt Ekland.

Läs också: Se Anna Blomberg imitera Hollywoodfruar

– Nu sätter sig Britt på avbytarbänken och jag kommer in i matchen igen. Och det blir underhållning på hög nivå! Jag hoppas att man i framtiden kommer säga att jag är lika rolig som Henrik Schyffert eller Johan Rheborg. Jag tar med mig mina erfarenheter efter att ha gjort amerikansk tv. Och om ingenting annat så är det jävligt roligt att vara med igen! I’m back – see you later alligator…

Fifty shades of grey

Maria Montazami ska inreda sitt och Kamrans sovrum enligt temat ”Fifty shades of grey”.

Gunilla Persson väljer istället att ge sin bil en förvandling med en egen registreringsskylt. I sitt nya pimpade åk tar hon en tur till en butik för att köpa ett kassaskåp som ska förvara hennes juveler.

Spindelinvasion

Åsa Vesterlund har haft en invasion av spindlar hemma och tvingats bo på hotell. Nu tar hon hjälp av en spindelviskare för att bli av med ohyran. Men det blir ett obehagligt möte.

Svenska Hollywoodfruar: Tisdag 22 september, kl 20.00 i TV3

Läs också: Här är alla deltagare i Svenska Hollywoodfruar 2016


(12)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…