Annons
Annons


Dags för Uggla – kan det bli så mycket bättre?


Magnus Uggla har huvudrollen i lördagens ”Så mycket bättre”. Foto: Linus Hallsenius/TV4

Lördagens huvudperson i ”Så mycket bättre” är Magnus Uggla som sedan debuten 1975 roat och oroat en hel nation. Med låtar som Kung för en dag och Varning på stan har han fyllt dansgolven.

Tidigare lördagar har vi kunnat se och höra de andra artisternas tolkningar av Pugh, Olle Ljungströms och Miss Lis låtar. Nu det alltså rebellen och retstickan Magnus Ugglas tur att bli tolkad av sina kollegor.

Annons

Punkare
Den gamle punkaren Magnus visar upp nya sidor av sig själv och han lyckas till och med få Sylvia Vrethammar att snusa. Under lunchen och middagen i ladan berättar han med öppet hjärta om sin karriär och de andra artisterna överraskar honom med oväntade tolkningar av hans låtar.

Arkivmaterial
I varje program av ”Så mycket bättre” är en av artisterna huvudperson – och bestämmer hela dagens upplägg med olika aktiviteter och utflykter. De övriga artisterna framför hans eller hennes låtar i var sin ny, egen version. Under programmets gång får man även ta del av arkivmaterial och tillbakablickar från artisternas historia.

Så mycket bättre: Lördag 17 nov, kl 20.00. TV4 (Del 4 av 8)

 

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…