Annons
Annons


Daniel Craigs Bond vinner mest!


Allt han rör vid blir till guld: Daniel Craig har blivit utnämnd till den tursammaste James Bond, enligt spelföretaget Betway.com. Företaget har analyserat allt publikt synbart spel i Bondfilmerna:

  • Daniel Craigs Bond har vunnit mer pengar än alla de andra Bond ihop, till och med om man räknar med inflation.
  • Georige Lazenby utnämns till den James Bond med minst tur, med förluster på totalt 208,943 pund i dagens penningvärde
  • Kortspelet baccarat utnämns till James Bonds favoritspel, fastän han har spelat på det mesta från golf till backgammon.

Daniel Craig – den store vinnaren
James Bond förknippas inte bara skurkar, kvinnor och dry martini, utan även med spel. En analys utförd av online-spelbolaget Betway.com visar att Daniel Craig är den mest framgångsrike James Bond. Han har vunnit mer pengar än alla andra skådespelare som har spelat Bond, ihop. I dagens penningvärde så har Daniel Craig tagit hem 78,863,485 pund (ca 828 miljoner kronor) genom att spela poker i 2006 års film Casino Royale, detta inkluderade kontanter och en Aston Martin på Bahamas efter att ha besegrat den skurkaktige Le Chiffre och tagit hem en pott på hela 115,000,000 dollar.

Annons

George Lazenby – den store förloraren
Den Bond med minst tur, på mer än ett sätt då han var med i bara en film i serien, är George Lazenby som förlorade 200,000 franc (208,943 pund i dagens penningvärde) genom att spela baccarat i 1969 års I hennes majestäts hemliga tjänst efter att ha blivit spelpartner med Grevinnan Teresa di Vicenzo (Diana Rigg).

I filmer där Bonds spelvinster avslöjas så tar han hem ungefär 7,865,454 pund men siffran går ner till bara 93,054 pund när Daniel Craigs vinster tas bort. Om man räknar utifrån den nuvarande årslönen av en brittisk sjöofficer, Bond är kommendörkapten anställd vid SIS, som är 77,617.33 pund, så vinner Bond i snitt 101 gånger sin lön i varje film som han spelar i.

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…