Annons
Annons


Danny: Jag längtar till nästa genrep


Gina och Danny

Gina och Danny. Foto: Festival-Johanna

Bomber och granater. Fläktar och konfetti. Ballonger och bara överkroppar. Och en och annan överraskning (läs: Kristian Luuk och Lena PH). Det stod på menyn i gårdagens genrep.

Som grädde på moset så bjöd programledarna Gina och Danny verkligen på sig själva, både i mellansnacket och i två roliga sång- och dansnummer. Visst märktes det att Danny inte gör det här varje dag, han gick verkligen in i en annan roll så fort han fick sjunga och dansa, men det kan ju bara bli bättre. När jag pratade med Danny efter genrepet sade han att han längtade till kvällens genrep.

Annons

Det enda som var lite oroväckande var att Dannys bara överkropp fick mer applåder än någon av artisterna… Hmmm…

Och utan att behöva ställa speciellt många frågor till artisterna efteråt så kunde jag konstatera att alla verkade så nöjda och glada så och tycker att detta är jättekul och det ska bli så roligt ikväll. Ungefär så.

Själv har jag tre personliga favoriter efter gårdagens genrep. Och enligt en publikundersökning som gjordes i arenan i går kväll så tyckte publiken samma som mig. Får se om det stämmer när röstningen är slut ikväll. I så fall blir det så här:

YOHIO och David Lindgren direkt till finalen.

Eric Gadd till andra chansen.

Cookies N Beans eller Michael Finer & Caisa till andra chansen.

Senare i kväll vet vi 🙂

Hälsningar från Festival-Johanna

YOHIO med eld

Bomber och granater 🙂

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…