Annons
Annons


Danny och Molly tävlar tillsammans


Danny Saucedo och Molly Sandén tillsammans

På söndag kväll bildar Danny & Molly par i Så ska det låta. De möter Pauline & Stephen Simmonds. Och med tanke på artisternas bakgrund blir kvällens musik en hybrid av soul och schlager.

Det blir tårdrypande skönsång, svängig disco och sköna 60-tals-klassiker. Och en och annan kram och puss.

Annons

Danny Saucedo, 25 år, slog igenom i Idol 2006. Han har släppt fyra soloalbum och tre tillsammans med gruppen E.M.D. Danny kom tvåa i årets Melodifestival med låten ”Amazing”. Han har tidigare varit med i tävlingen både som soloartist och som en del av gruppen E.M.D. I tv-programmet Let´s Dance dansade han in på en fjärdeplats 2008.

Gilla Allas.se på Facebook

Diggiloo-turné
Molly Sandén, 19 år, slog igenom i Junior Eurovision Song Contest 2006 där hon hamnade på en tredjeplats och de två följande åren åkte hon på Diggiloo-turné. Hon blev femma i årets Melodifestival med låten ”Why am I crying”.

Pauline Kamusewu, 29 år, har förnamnet som artistnamn och slog igenom för den stora allmänheten i Melodifestivalen 2010. Samma år debuterade hon i Så ska det låta. Redan 2003 tilldelades hon en Rockbjörn i kategorin Årets svenska nykomling

Filmmusik
Stephen Simmonds, 36 år, soulartist med en röst i världsklass har växt upp i både Stockholm, USA och Israel. Det stora genombrottet som sångare kom 1997 då han och Lisa Nilsson sjöng hitlåten Tears never dry. Filmen Rånarna från 2003 har han skrivit ledmotivet till och vi har sett honom som kapellmästare i tv-programmet Cirkus Möller.

Programledare är som vanligt Peter Settman tillsammans med pianisterna Marika Willstedt och Angelica Alm

Så ska det låta: Söndag 18 mars, kl 20.00. SVT1


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…