Annons
Annons


Dansbandskampen tjuvstartar med en rysare!


Elisa´s

Elisa´s

TV-TIPS På tisdag tjuvstartar Dansbandskampen med en riktig rysare: Två kandidatband tvingas slåss om den tionde och sista finalplatsen. Och det är vi tittare som avgör om det ska bli Zlipperz från Munka-Ljungby eller Elisa’s från Mariestad som går vidare.

Annons

Dansbandskampen – den första ronden är ett entimmes inför-program där de nio startklara banden presenteras. Tittarna bjuds in att via telefon eller sms rösta fram det kandidatband som kniper sista platsen i årets startfält.
Vi får också träffa nya programledaren Christine Meltzer och kommentatorerna Thomas Deutgen och Gunhild Carling. Dessutom bjuds det på återblickar från tidigare säsonger.

Zlipperz

Zlipperz

Zlipperz är ett jordnära gäng med livserfarenhet. Alla herrarna har jobb vid sidan om sitt musicerande och när bandet bildades 2000 var den yngste i Elisa´s bara nio år.

Elisa’s är ett hungrigt ungt band som bildades 2010. Deras hittills största spelning var när de var förband till Torgny Melins på en föreningsfest i Töreboda.

Så röstar tittarna
Röstningen startar när programmet påbörjats och pågår fram till lördagen den 16 oktober kl 20.00. Man kan endast rösta på kandidatbanden under denna period.

Röstningsnummer
Båda banden har två olika röstningsnummer för telefon samt två olika röstningsnummer för sms. Det ena röstningsnumret gör att tittaren aktivt kan stödja insamlingen till Världens Barn och med det andra numret väljer man att inte stödja Världens Barn.

Det kandidatband som fått flest röster och därmed en plats i årets startfält presenteras i direktsändningen av det första programmet, lördagen den 16 oktober kl 20.00 i SVT1.

Dansbandskampen – den första ronden: Tisdagen den 12 oktober kl 20.00 i SVT1.


(3)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…