Annons
Annons


Dansfeber – ny svängig utmaning för kändisarna


TV-TIPS
Klassiska dansnummer framförda med glimten i ögat av svenska kändisar – det är Dansfeber.
Under åtta direktsända lördagskvällar röstar tittare och en handplockad expertpanel fram sina favoriter. Vinnaren koras i en avslutande galafinal.

Annons

Dansfeber_Grupp_lupp

Dansfeber sänds i samarbete med Plan Sverige och röstningspengarna går till deras verksamhet för barn i tredje världen. Programledare är Kattis Ahlström och i expertpanelen sitter Pernilla Wahlgren, Hans Wiklund och tv-veteranen Sven Melander.

Ryktet säger att tv-profilen Agneta Sjödin, som tidigare deltagit i Let’ s dance, är en av de modiga kändisar som vågar delta i Dansfeber…

Tillsammans med ett gäng andra svenska stjärnor intar hon Dansfebers studiogolv för att bjuda tittarna på dansrutiner ur klassiska filmer, banbrytande videor och välkända musikaler. Utmaningen för kändisarna blir att på en vecka lära sig en dansrutin, släppa loss och förvandlas till den kända förlagan – inför hela svenska folket.

Tittarna röstar fram sina favoriter till final och en expertpanel ser till att ytterligare några guldkorn får en chans till i ett sista kvalprogram. Vem eller vilka som lyckas bäst koras under en festlig galakväll.

I varje program dansas fyra nummer antingen solo, i par eller i grupp. De dansande stjärnorna får hjälp av en koreograf som sätter stegen samt en kostymör och en sminkös som tillsammans återskapar stilen från originalnumret.

Premiär i TV4 lördagen den 28 augusti kl 20.00.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…