Annons
Annons


Darin och Agnes sjunger sina hits i Eurovision!


Darin uppträder med Agnes i semifinal två nästa vecka

Darin kommer att uppträda vid den andra semifinalens mellanakt i Eurovision Song Contest på Malmö Arena på torsdag nästa vecka. I numret ”Swedish Pop Voices” framför Darin och Agnes varsitt medley på några av sina stora hits.

Annons

Redan på 1970-talet pratades det om ”det svenska popundret” efter ABBA:s seger med Waterloo i Eurovision Song Contest 1974. Sedan dess har Sverige haft sin givna plats på världens popkarta. Nästa torsdag tar den nya generationen svenska popartister plats på Eurovision-scenen i Malmö, när Darin och Agnes framför varsitt medley vid den andra semifinalens mellanakt i Eurovision Song Contest 2013.

Gilla Allas.se på Facebook

Medley
Tillsammans med musiker, kör och dansare på scen kommer Darin att köra ett medley på Nobody Knows och So Yours.

– Vi är fantastiskt stolta över att kunna bjuda hela Europa på två av Sveriges starkaste popröster just nu, säger Christer Björkman, show producer för ESC. Darin framträder med ett spektakulärt nummer som kommer att få taket på arenan att lyfta, och Agnes med sin underbara röst lyser som den internationella stjärna hon är, avslutar Christer Björkman.

Mer Eurovision
Är du nyfiken på mer Eurovisionläsning kan du gå in på Eurovisionsida genom att klicka HÄR. Där hittar du intervjuer med artisterna, videor på låtarna, lägesrapporter från repetitionerna och en hel del texter från festevenemangen under Eurovisionveckorna i Malmö.

 

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…