Annons
Annons


David Lindgrens kärleksbombning i Melodifestivalen

Det blev extra kärleksfullt i finalen av Melodifestivalen då programledaren David Lindgren passade på att kärleksbomba alla artister och publiken med ett medley!


David Lindgren har gjort en grej av att skoja till det i greenroom i alla deltävlingarna av Melodifestivalen. Finalen blev naturligtvis inget undantag och kvällen till ära valde han att fullkomligt kärleksbomba publiken och, framför allt, alla de tävlande artisterna. För att visa sin uppskattning ville David ge dem alla ”den största gåvan man kan få – nämligen min röst”.

Annons

Foto: SVT

I ett kärleksmedley komponerat av några av de största kärlekssångerna genom tiderna, spred han sitt kärleksbudskap i greenroom efter att alla artisterna uppträtt.

Foto: SVT

Vi fick höra honom sjunga till exempel ”Can you feel the love tonight”,  ”I will always love you” som blev känd genom Whitney Houston, ”Show me love” med Robyn och Backstreet Boys ”As long as you love me”. Bland annat Wiktoria och FO&O fick ta del av Davids kärlek.

Foto: SVT

Innan han drog i gång kärleksbombandet, hade han en hälsning till Robin Bengtsson. ”Robin, har du saknat mig” undrade David med en tydlig passning till senaste gången de två möttes i greenroom – och David Lindgren utdelade en stor blöt puss (med tunga!) på Robins kind.

Foto: SVT

Text: Minna Wallén-Widung

LÄS OCKSÅ


(844)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…