Annons
Annons


De älskvärda nördarna är tillbaka!


Tillbaka i rutan med avsnitt nr 101!

Världens mest älskvärda nördar i The Big Bang Theory är tillbaka på tisdagkvällarna med nya avsnitt ur den femte säsongen. Och på gästlistan finns både austronauter och världens intelligentaste man.

Annons

Efter säsongsuppehållet och det 100:e avsnittet som vi sände i våras har Leonard och Penny bestämt sig för att satsa på sitt förhållande och skriver en bugglista för att reda ut alla fnulor på tråden.

Gilla Allas.se på Facebook

Sheldon och Amy har en annan typ av förhållande och använder sin fritid till att skapa en informativ och skojig youtubeserie under namnet “Fun with flags”.

Austronatdrömmar
Howard förbereder sig för sin tid som astronaut och känner att han behöver hitta på ett passande rymdsmeknamn medan hans och Bernadettes bröllop kommer allt närmare.

Och Sheldon slits, som vanligt, mellan sin överintellektualiserade narcissistiska värld och viljan att interagera med en oförstående samtid.

Kändisar gästspelar
Under säsongen möter vi gäster i form av Leonard Nimoy (som Spocks röst), astronauten Michael J Massimino, Joshua Malina som Sheldons högste chef och världens intelligentaste man, Stephen Hawkings, som sig själv.

Big Bang Theory – Säsongspremiär: Tisdag 31 juli, kl 21.00. Kanal 5


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…