Annons
Annons


De bästa fynden till ”Billiga veckan”!


I veckans allas 5

Vi går mot ljusare tider. För varje dag håller solen sig uppe lite längre. Med ljuset blir det lättare att tänka nya och fräscha tankar. Och det har vår inredningsredaktör gjort i sin jakt på vårkänslan.

Annons

Häng med och läs i Allas nr 5 (i butik 22 januari):

När tåget stannade väntade Doktor Död på perrongen
De blir allt färre. Människorna som överlevde och fortfarande kan vittna om förintelsen. Livia är en av dem. Hon var en tonåring då och hade hört om dödslägren. Men det lät så otroligt att hon trodde att de var fantasier. Ända tills tåget började röra på sig…

Gilla Allas.se på Facebook

Nystart hemma!
Mjuka pasteller och trärena ytor visar vägen till våren med inspiration från naturen. Vi visar 10 sätt att hitta vårkänslan, inreder med rosiga tyger och gröna tankar och enkla gör-det-själv-tips.

Var tionde kvinna drabbad av ”falsk” fetma
Liksom många andra kvinnor hade Elisabeth kraftigt gått upp i vikt när hon blev gravid. Som mest vägde hon 107 kilo. Men det var ingen vanlig fetma hon drabbats av. Det var lipödem, ett problem som drabbar ungefär var tionde kvinna.

Billiga veckan i Allas:

  • Vardagssnygg under 500 kr
  • Bästa makeupfynden
  • 5 goda viner som smakar mer än de kostar

Johanna fick brev ifrån sin döde bror
Syskonen Johanna och Fredrik stod varandra nära och hennes sorg är stor efter brodern som för fem år sedan gick bort i en överdos. För några veckor sedan fick Johanna ett brev på posten – från Fredrik.

Suveräna soppor på en halvtimme
Bjud på smakrika soppor som mättar längre. Kyckling med curry, potatis med rökta musslor och grönsaker och linser är snabblagad och plånboksvänlig vardagsmat.

TV-familjens världsomsegling
Vårt första mål var Kurrekurreduttön
Det har varit ett äventyr som heter duga! Linda och Ludvig har seglat jorden runt tillsammans med sina två små barn. I över fyra år har familjen kuskat kring på världshaven. Läs om deras äventyr i Allas.

Dessutom:

  • Energi på ett kick – Läcker och lättlagad supermat
  • En läsare berättar: När jag var sjukskriven drog chefen in min tjänst
  • Snabbt & enkelt – Hembakta scones
  • Solvi blev tvillingmor när hon var 48 år
  • Smulpajerna som smakar sommar
  • Hetast på fönsterbrädan – kaktusen är tillbaka!

+ massor av roliga och snillrika kryss, kåserier, Ensamma mamman, recensioner, fråga våra experter, hela veckans middagar och mycket mycket mer.

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…