Annons
Annons


Skänker Mark tro, hopp och kärlek till kyrkans tjänare?

Två präster, en pastor och en diakon har tröttnat på singellivet och letar efter den stora kärleken. I kvällens presentationsavsnitt får du träffa de medverkande i årets säsong av Tro, hopp och kärlek.


Mark Levengood, programledare för säsong 2 av Tro, hopp och kärlek. Foto: Magnus Liam Karlsson//SVT

Mark Levengood, programledare för säsong 2 av Tro, hopp och kärlek. Foto: Magnus Liam Karlsson//SVT

Söker du kärleken? Då ska du inte missa nya säsongen av Tro, hopp och kärlek.

Programledaren Mark Levengood samtalar med pastorn Filip, diakonen Daniel och prästerna Kristina och Jessica om vad som är viktigt i ett förhållande, vad de söker i en relation och hur man dejtar med en prästkrage runt halsen.

Annons

Är du kanske den som de söker?

Resultat i höst

I höst återkommer programmet i sju avsnitt och då får tittarna också möta de som hört av sig och vill träffa deltagarna.

Gilla Allas.se på Facebook

Här är de fyra deltagarna i nya säsongen:

 • Daniel Norqvist
  Daniel är 32 år och en stilmedveten diakon som bor i Uppsala. Han verksam i Alunda församling. Daniel är adopterad från Sri Lanka och uppvuxen i Umeå. Han älskar matlagning och har tidigare jobbat som kock i Stockholm. På fritiden jobbar han mycket ideellt och blandar det med att umgås med sina krogvänner i Stockholm.
 • Jessica Menzinsky
  Jessica är 46 år och bor i Landskrona. Hon har fyra barn i åldrarna 10-20 år. Hon prästvigdes i slutet på januari och arbetar nu som pastorsadjunkt i Landskrona församling. Innan Jessica fick sitt kall att bli präst jobbade hon som teaterregissör och skådespelare men hon är även utbildad sexability-coach. Jessica gillar allt estetiskt, såsom hantverk och konst.
 • Filip Wennerlund
  Filip är 32 år och ursprungligen från Karlskrona men bor sedan 7 år tillbaka i Malmö. Filip är frikyrkopastor och verksam i Malmö Huskyrka. Parallellt med sitt arbete som pastor arbetar Filip som väktare. Filip har tidigare aldrig haft ett förhållande och bestämde sig vid tidig ålder att han skulle vänta med sex tills giftermål.
 • Kristina Lethin
  Kristina är en 43-årig präst som är verksam i Värmdö församling. Hon är ensamstående mamma till sin 3-åriga dotter. Hon älskar sitt jobb som präst och sina kollegor. Kristina gillar att umgås med sin dotter och att pyssla hemma och gillar även att gå på loppis.

Tro, hopp och kärlek – sökprogrammet: Måndag 28 mars, kl 20.00 i SVT1

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…