Annons
Annons


De gissade (nästan) rätt och vann!


I helgen fanns Allas på plats på Hälsomässan i Malmö. Under dagarna tre kunde besökarna tävla genom att gissa vikten på en hög med Allas-tidningar. Högen vägde 2 kg och 825 gram. Ingen hade helt rätt men många var väldigt nära… Här är de 10 vinnarna som gissade mest rätt:

Annons

1-5 pris: 10 nummer av Allas

Siv Kristensen
Gunilla Björnsson
Adisa Sottic´
Madeleine Jarlinius
Caroline Hovbrand

6-10 pris: Pilatesboll

Gilla Allas.se på Facebook

Therese Bolin
Barbro P. Wänghult
Katarina Forsbäck
Els-Marie Clevenholm
Christel Fredriksson

Vinsten kommer med posten. Grattis!


(3)
(0)


Annons

  • Anne-Marie Andersson

    Tack Allas för att jag blev en av vinnarna till två fribiljetter till mässan i Malmö. De låg och väntade på mig när jag kom hem från en sjukhusvistelse där de hade konstaterat att jag hade en tumör i hjärnan. Jag var och tackade de från Allas som stod på mässan för biljetterna, men återigen tack. Det var så roligt precis vad jag behövde.

  • Gunilla

    Det är vi som ska tacka!
    Kul att just du vann Anne-Marie!
    /Alla vi på Allas


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…