Annons
Annons


De leder Melodifestivalen 2016

Nu står det klart att det är Gina Dirawi som leder Melodifestivalen 2016. Men hon är inte ensam. Petra Mede, Henrik Schyffert, Charlotte Perrelli, Sarah Dawn Finer, Ola Salo och Peter Jöback samt William Spetz turas om att dela programledarjobbet tillsammans med Gina.


melodifestivalen-2016

Petra Mede, William Spetz, Gina Dirawi, Sarah Dawn Finer, Charlotte Perrelli och Henrik Schyffert. Foto: Karl Nordlund/SVT

– Det ska bli superkul att göra det här en tredje gång. Nu gör jag det här med sju härliga programledarkollegor med stor erfarenhet från olika håll. Vi kommer att göra allt för att underhålla tittarna hemma i soffan, säger Gina Dirawi.

Annons

Det står nu klart att Gina Dirawi leder sin tredje Melodifestival. Men hon kommer inte att vara ensam, i varje deltävling kommer Gina att ha gott sällskap att axla programledarrollen. Med anledning av att det är femton år sedan Melodifestivalen startade sin landsomfattande turné har Gina tagit hjälp av några veteraner i sammanhanget, samt ett nytt stjärnskott.

De som ska turas om att programleda deltävlingarna tillsammans med Gina är: Petra Mede, Henrik Schyffert, Charlotte Perrelli, Sarah Dawn Finer, Ola Salo och Peter Jöback samt Youtubefenomenet William Spetz, som är ny i Melodifestivalsammanhang.

Christer Björkman är exekutiv producent för Melodifestivalen 2016.

– Med de här tunga namnen kan man inte annat än att känna sig stolt och förväntansfull. Det blir en fest i Melodifestivalhistoria och vi ser fram emot att skapa nya oförglömliga ögonblick.

LÄS OCKSÅ


(9)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…