Annons
Annons


Här är trion som leder Sommarlov!

Nu börjar ”Sommarlov” i Barnkanalen! I år får vi hänga med Alex Hermansson, Malin Olsson och den nya programledaren Angelika Prick, som har till uppdrag är att väcka alla superhjältar i Sverige!


Sommarlov 2016.

Alex Hermansson, Angelika Prick och Malin Olsson. Foto: Janne Danielsson/SVT

Malin Olsson, Alex Hermansson och Angelika Prick vet att det bor en superhjälte inom oss alla. För alla människor har en superkraft, det gäller bara att hitta den!

I år blir det en riktig superhjältesommar där vi kommer att få träffa hjältar som gör skillnad, såväl barn som vuxna. Programledarna behöver hjälp med att hitta sina superkrafter, och de kommer hjälpa barn att hitta sina.

Viktig insats

En gång i veckan reser dessutom programledarna ut i landet och träffar olika superhjältar.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

– Jag har längtat att få göra ”Sommarlov” igen. Jag tror att denna sommar kommer att bli både fantastiskt rolig och också oerhört viktig. Vi kommer att väcka alla inre superhjältekrafter som exakt alla människor ruvar på, och komma på hur man ska använda den, säger Alex Hermansson.

Barnens favorit Malin Olsson är tillbaka i år:

– Jag kunde inte hålla mig, jag har verkligen längtat efter att träffa tittarna IRL och att göra live-tv! Det känns underbart att göra den största tv-showen för barn igen, säger Malin Olsson.

Kända artister

Inspelningen är liksom tidigare i Malmö och programmet bjuder även på en massa tv-serier, bland annat den spännande fortsättningen av ”Mysteriet på Barnkanalen”.

Som vanligt gästas ”Sommarlov” varje fredag av artister, och första veckan kommer gruppen Panetoz för att sjunga och kickstarta i gång sommaren.

Sommarlov: Varje dag från måndag 13 juni – fredag 19 augusti kl 09.00 i Barnkanlen. Repris kl 18.30 och avsnitten går även att se på barnkanalen.se och i Barnkanalens app.

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…