Annons
Annons


Lyckliga gatan tillbaka med musikalisk magi!

Lyckliga gatan är tillbaka i TV4 för att bjuda på nya spännande tolkningar av både välkända låtar ur den svenska musikskatten och hits ur hiphopgenren. Några av de medverkande artisterna är Py Bäckman, Cleo, Owe Thörnqvist och Louise Hoffsten.


Lyckliga gatan är tillbaka med en ny omgång framgångsrika artister som Nordman, Cleo, Py Bäckman, Owe Thörnqvist m rf. Foto: TV4

Lyckliga gatan är tillbaka med en ny omgång framgångsrika artister som Nordman, Cleo, Py Bäckman, Owe Thörnqvist m fl. Foto: TV4 – Linus Hallsénius

I Lyckliga gatans första säsong uppstod många känslosamma möten. Det visade sig att dessa oväntade möten la grunden för starka historier sprungna ur både likheter och olikheter, och tillsammans skapade de musikmagi med nya spännande låttolkningar.

Över generationsgränser

Programmen bjuder på unika musikaliska möten över generations- och genregränserna.

Annons

Två artister från olika genrer och generationer möts för att umgås och ta sig an varandras stora hits och ge dem nytt liv. Den ena är en yngre, svensk rappare med framtiden för sina fötter, den andra en folkkär svensk musikikon med en lång och framgångsrik karriär bakom sig.

Förflyttar berg

I första programmet tar programledaren Matar ”Näääk” Samba med rapparen Jaouli ”Finess” Akofely till Stavsnäs för att träffa artisten Py Bäckman. De tar sig an varandras låtar och det visar sig att Finess har en obearbetad sorg vilket leder till känslostormar och en version av Stad i ljus som kan förflytta berg.

Gilla Allas.se på Facebook

Säsongens andra medverkande är Nordman och Cleo, Owe Thörnqvist och Keya, Louise Hoffsten och Beri, Sylvia Vrethammar och Dani M samt Richard Herrey och Lani Mo.

Programledare är Matar ”Näääk” Samba

Lyckliga gatan: Måndag 11 april, kl 21.00 i TV4

LÄS OCKSÅ


(2)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…