Annons
Annons


De ställer upp i Tillsammans mot cancer!

I kväll direktsänds insamlingsgalan Tillsammans mot cancer i TV4. Medverkar gör bland andra Loreen, Tommy Nilsson, Sabina Ddumba, Magnus Uggla och Henrik Schyffert.


Programledare är Tilde de Paula Eby och Bengt Magnusson.

Programledare i Tillsammans mot cancer är Tilde de Paula Eby och Bengt Magnusson.

– Det är en av årets viktigaste tv-kvällar där alla kan göra skillnad, säger Bengt Magnusson, den ene av kvällens programledare. Den andra är Tilde de Paula Eby.

Personligt

På plats i kväll finns flera ur Sveriges artistelit för att uppträda och stödja kampen mot cancer. Förutom nämnda Magnus Uggla, Sabina Ddumba Henrik Schyffert och Tommy Nilsson medverkar även Loreen och Kjell Wilhelmsen som under kvällen kommer dela med sig av personliga upplevelser kring sjukdomen.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

För Bengt Magnusson, som också själv drabbats av sjukdomen, betyder kvällen lite extra.

Blev frisk

– Det är en tuff kväll för allas berättelser är väldigt starka. Jag har själv varit sjuk i cancer, men fick min diagnos när forskningen gjort stora framsteg och blev frisk. Därför hoppas jag alla som tittar på galan tar chansen att hjälpa till för att stödja cancerforskningen, säger Bengt Magnusson.

Viktig forskning

Syftet med galan är att få fler att bli månadsgivare till Cancerfonden för att samla in mer pengar till cancerforskningen. Under kvällen får tittarna följa cancerdrabbade personer men också möta forskare som berättar om framgångar för cancerforskningen och vikten av att stödja forskningen för att möjliggöra framtida genombrott, genombrott som gör att fler överlever.

På galan kommer även den prestigefyllda utmärkelsen ”Årets cancerforskare” delas ut.

Tillsammans mot cancer: Måndag 9 januari, kl 20.00 i TV4


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…