Annons
Annons


De väljer ut Sveriges bästa röst


 

Petter, Carola, Magnus Uggla och Ola Salo är redo att utse Sveriges bästa röst! Foto: TV4

Magnus Uggla, Carola Häggkvist, Petter Askergren och Ola Salo samlar ihop varsitt stall av blivande stjärnor och coachar dem till fulländning. Det är tanken bakom TV4s stora vårsatsning The Voice!

Annons

 

I The Voice blinda audition tävlar förväntansfulla sångare i hopp om att just deras röst når fram och berör coacherna så de blir utvalda till The Voice Sverige. Och coacherna är inga mindre än fyra från Sveriges artistelit; Magnus Uggla, Carola, Ola Salo och Petter.

Gilla Allas.se på Facebook

Sveriges bästa röst
I The Voice Sverige handlar allt om rösten. Bara med hjälp av hörseln ska Magnus Uggla, Carola, Petter och Ola Salo samla ihop varsitt stall av blivande superstjärnor och coacha dem till fulländning. I den efterföljande tävlingen ställs talangerna mot varandra tills en står som vinnare – Sveriges bästa röst.

I varsin roterande stol, med ryggen vänd mot den som sjunger, får coacherna enbart förlita sig till sina öron. Om coacherna gillar vad de hör trycker han eller hon på sin knapp, stolen roterar och coachen får se den tävlande för första gången. Trycker fler än en coach får den tävlande talangen välja vilken coach han eller hon vill jobba med under säsongen som är 14 avsnitt lång.

Mentorer och coachning
Sedan är det upp till Carola, Magnus, Petter och Ola att agera mentorer åt de tävlande, dela med sig av sina erfarenheter och coacha fram det bästa hos varje enskild röst. Under säsongen sållas de tävlande ut och till sist är det bara fyra kvar – en röst för varje coach. I finalen bestämmer tittarna vem som vinner The Voice Sverige och har landets bästa röst. Vinnaren får dessutom ett skivkontrakt med Universal Music.

Programledare är Carina Berg.

The Voice: Onsdag 4 januari, kl 20.00. TV4


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…