Annons
Annons


Debutantmöte i På Spåret-finalen!


Årets finalpar i På spåret tillsammans med programledaren Kristian Luuk. Foto: SVT

Årets finalpar i På spåret tillsammans med programledaren Kristian Luuk. Foto: SVT

I årets final av På Spåret möter paren Helena von Zweigbergk/Göran Everdahl och Elizabeth Höglund/Jesper Rönndahl varandra. Båda paren kom in som debutanter i programmet och tog sig hela vägen fram!

Annons

Helena von Zweigbergk har varit programledare och recensent för filmkrönikan. Numera jobbar hon mer som författare. Helena är aktuell med sin nya bok samt i radion, där hon medverkar i Gomorron Världen och i Spanarna. I Spanarna pratar hon tillsammans med sin medtävlande, Göran.

Gilla Allas.se på Facebook

Göran Everdahl är journalist, författare och filmrecensent. Han sitter i Go’kväll och SVT:s Gomorron Sverige-panel och pratar på båda ställena om just film. Han är aktuell med boken Bildningsakuten – bli expert på 5 minuter och hörs även i Spanarna i P1.

Jesper Rönndahl är komiker och radiopratare. Han är aktuell med Institutet i P3 och den vetenskapshumoristiska showen Hej Framtiden! Han har en rad humorprogram och stand-upshower bakom sig och var programledare för Extra! Extra! 2011.

Elisabet Höglund är journalist som vi sett återkommande i SVT mellan mitten av 80-talet och mitten av 00-talet. Hon har varit Europakorrespondent, sommarkorrespondent i Washington och mellanöstern och har även medverkat i Let’s Dance och Förkväll i TV4. Hon är för närvarande aktuell som krönikör i Aftonbladet.

Tävla framför tv:n
Även den här gången kan tittarna tävla samtidigt som man ser programmet, tillsammans med sina vänner eller mot sig själv.

Spelet hittar man på svt.se och man kan spela det på sin telefon, surfplatta eller sin hemdator. Det börjar samtidigt som tv-sändningen börjar i SVT1 och på svtplay, eller när man ser programmet i efterhand på svtplay. Man kan välja att spela själv eller koppla ihop spelet med sitt Facebook-konto och tävla mot sina vänner.

 På Spåret: Fredag 14 februari, kl 20.00. SVT1

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…