Annons
Annons


Deltagarna i Lyxfällan har 100 miljoner i skulder

Lyxfällans deltagare har totalt över 100 miljoner kronor i skulder. Den nya säsongen inleds med två avsnitt där Patrick och Magnus gör återbesök. Hur har det gått? Vad hände med ekonomin och familjerna?


Patrick Grimlund. Magnus Hedberg. Foto: TV3/Johan Töpel

Patrick Grimlund och Magnus Hedberg. Foto: TV3/Johan Töpel

I 19 säsonger två experter, Patrick Grimlund och Magnus Hedberg, rest land och rike runt för att rädda familjer från ekonomisk undergång.

Annons

Det har blivit många budgettavlor, uppvaknande möten och vägledningar genom åren. Något som verkligen har behövts, då deltagarna tillsammans har dragit på sig skulder för över 100 miljoner kronor.

Gilla Allas.se på Facebook

Säsong 20 inleds med återbesök hos några av de tidigare deltagarna. Hur har det gått? Vad hände med ekonomin och familjen?

Avsnitt 1: Hur gick det sen?

Sanna från Gävle.
När ”Lyxfällan” besökte poledansaren Sanna senast hade hon fyra olika jobb som hon spenderade sammanlagt 60 timmar i veckan på. Trots detta försvann pengarna snabbt i takt med hennes konsumtion av enorma mängder snacks, coca-cola och cigaretter.

Helena och Peter från Jokkmokk.
Senast Patrick och Magnus var på besök bodde Helena och Peter i ett hus som hon hade köpt på impuls, utan att han visste om det. Ett hus med många dyra brister. Dessutom beslutade Peter att köpa en fjärde bil.

Evelina från Bollnäs.
När Patrick och Magnus träffade tvåbarnsmamman senast satt hon fast hos kronofogden och hade hela nio olika inkassokrav. Påminnelsebreven och räkningarna gömde hon oöppnade i ett köksskåp, samtidigt som hon spenderade enorma summor pengar på onödigheter. Detta ledde till att Evelina gick back 6000 kr – varje månad.

Läs också: Så blir du lycklig utan pengar!

Lyxfällan: Säsongspremiär torsdag 28 januari kl. 20.00 i TV 3 (del 1 av 17)


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…