Annons
Annons


Den bästa 5:2-guiden – med kaloritabell på köpet!


i VECKANS ALLAS 46

Du minskar i vikt, blir piggare, friskare och gladare! Men vad är det egentligen som gör att 5:2-metoden fungerar? Det svarar några experter på och naturligtvis får du även de allra bästa recepten och råden för en lyckad fasteperiod!

Annons

Häng med!

Läs i Allas nr 46 ( i butik 7 november):

Fabian, 9 år, räddade livet på mamma
– Jag ringde 112 och bad dem komma fort!
Så enkelt förklarar Fabian sin livräddande insats när hans svårt diabetessjuka mamma, Monica, hamnat i kraftigt insulinkoma.

Den ultimata 5:2-guiden – Smart mat för fastedagarna!
Det låter som en dröm. Utan större ansträngningar rasar vikten och dina hälsovärden förbättras. Du blir pigg, glad och minskar risken för en mängd allvarliga sjukdomar. I veckans Allas förklarar vi varför och bjuder samtidigt på en kaloritabell och smart mat för fastedagarna.

Jeanette är handikappad efter morfars övergrepp i barndomen
Jeanette Eriksson var bara tre månader när hennes morfar våldtog henne första gången. De brutala övergreppen fortsatte och gjorde henne så småningom förlamad. När Jeanette var sex år misstänkte några läkare att hon var utsatt för incest. Ändå skickade man hem henne, tillbaka till plågoanden…

Fina fönster till advent
Nu höjer vi mysfaktorn! Nya gardiner ger rätta stämningen, finfina stjärnor och ljusstakar i olika former och färger får alla att trivas. Välkommen advent!

Män kan också ha förlossningsskräck
När Karl-Johan skulle bli pappa tog barnmorskan hand om honom också. Många män vågar inte erkänna att de är rädda för förlossningen. Vi har pratat med två småbarnspappor om deras erfarenheter.

Fredagsmys med nygräddad paj – perfekt start på helgen
Dubbelt så gott och lättlagade favoriter! Fresta med pizzapaj med skinka och fräsk svamp eller lyxig variant med skaldjur och avokadoröra.

Konstnären Lars Lerin: Målarpenseln hjälpte mig ut ur helvetet
Nu finns det inga hemligheter längre. Inget at dölja. Efter ett liv som färgats av drogmissbruk och en desperat längtan efter kärlek har konstnären, sommarprataren och tv-kändisen Lars Lerin äntligen funnit lycka och harmoni.

Lyft ditt ansikte med rätt makeup
Med rouge trollar du snabbt fram den där härliga promenadfriska looken. Är du ovan – prova den tillåtande crème-varianten som smälter in fint i hyn. Du blir fräsch på nolltid!

Dessutom:

 • Beates och Jörgens tonårskärlek falnade – gnistan tändes igen efter 20 år!
 • Gav tatueringen min kompis blodförgiftning? – Allas läkare svarar
 • Nu blommar höstmodet!
 • En läsare berättar: Mamma och pappa övergav mig
 • Vinterns vackraste stjärna – Amaryllis
 • 27 kryss och sudoku!
 • Baka med knapriga nötter och choklad!
 • Hela veckans middagar: Snabbt och supergott!
 • Steg för steg: Svampcrostini med parmesan
 • Sänk febern med våra omslag
 • Gröna kalendern: Hur länge kan jag plantera?

+ massor med tips, Veckans brott, Hund & Katt, noveller, Lottes skafferi, kåseri med Barbro Leggat, recensioner, Ensamma mamman mm.

 

 


(1)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…