Annons
Annons


Det är vi som leder melodifestivalen 2012!


Helena Bergström, Sarah Dawn Finer och Gina Dirawi leder Melodifestivalen 2012. Foto: Carl-Johan Söder.

Helena Bergström, Sarah Dawn Finer och Gina Dirawi leder Melodifestivalen 2012. Humor, värme, glamour och mod är vad tittarna har att se fram emot när programledartrion tar plats på scen.

Annons

– När vi började diskutera olika programledarnamn tog det inte lång tid innan vi hade vaskat fram vår drömtrio, och de tackade ja alla tre! Dessa tre individer med sina olika specialkunskaper kommer tillsammans att bli något som vi aldrig har sett tidigare. Det är den optimala trion – de har spets, bredd, glädje och mod. Det finns ingenting som dessa tre inte kan eller vågar tillsammans, säger Christer Björkman, producent för Melodifestivalen 2012.

Gilla Allas.se på Facebook

Skickat in egna bidrag
Gina Dirawi har många fans som följer ”Ana Gina Show” på svt.se och bloggen ”The Fabulous Life of Ana Gina”. Genom att både spela karaktärer och vara sig själv har hon skapat en intim relation till sin publik. Gina har också sökt till Melodifestivalen genom att skicka in bidrag till Webbjokertävlingen, men har inte gått vidare. Nu ställer hon sig på Sveriges största scen för att göra något som hon aldrig tidigare gjort inför publik.

Programledar-debut
Sarah Dawn Finer har deltagit i tävlingen två gånger och har följt tävlingen på nära håll i många år. Alla vet att hon kan sjunga, men nu får tv-publiken se henne i en annan roll. Hon vet hur det är att uppträda inför landets största tv-publik. Men hon har aldrig tidigare lett ett tv-program.

I schlagern på riktigt
Helena Bergström är skådespelerskan och regissören som gör film och teater av högsta klass. Inte annat än på film har hon varit nära Melodifestivalen. Då som schlagertokiga Mona i ”Livet är en schlager”. Nu ställer hon sig på scenen för att göra något helt annat – programledarjobb i tv. Folkets skådespelerska ska nu leda folkets tv-program.

Här berättar programledarna om sina förväntningar inför tävlingen.


(13)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…