Annons
Annons


Dirawi och Pops leder Kristallen


 Glitter, glamour och stjärnor på röda mattan. Den 30 augusti är det dags igen för Kristallen, galan som prisar det gångna årets bästa tv-program. I år sänds Kristallen i SVT1 och programledare är Gina Dirawi och André Pops.

Annons

Båda programledarna har tidigare vunnit Kristallenpriser, faktiskt så sent som förra årets då Pops och Dirawi röstades fram till Årets sport-tv profil och Årets kvinnliga programledare. André Pops är vanligtvis programledare på SVT sport, medan Gina Dirawi bland annat har kunnat ses som programledare för Melodifestivalen två år i rad.

Gilla Allas.se på Facebook

– Gina och Andre är en perfekt programledar-combo. Båda är trygga, kul och varma, med erfarenhet av stora evenemang. Som tidigare vinnare av Kristaller vet de också bättre än någon hur prestigefyllt det är att ta emot priset under galakvällen”, säger Annie Wegelius, programdirektör på SVT.

Stiftelsen Det svenska tevepriset grundades 2005 av SVT, TV3, TV4, Kanal 5, UR och Film&TV-producenterna. Stiftelsen belönar det bästa inom svensk television med priset Kristallen. Tevepriset Kristallen delas ut för nionde året och sänds i SVT för tredje året.

 

 

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…