Annons
Annons


Direktflyg mellan Malmö och Visby i sommar


Malmö Aviation upprepar fjolårets sommarsuccé med direktflygningar mellan Malmö och Visby. Startdatum är den 3 juni och linjen kommer sedan att trafikeras med upp till sex avgångar i veckan i vardera riktningen. Under populära Almedalsveckan blir det dagliga flygningar.

Annons

Mellan den 3 juni och 24 augusti kommer det vara möjligt att flyga direkt mellan Malmö och Visby och vice versa. Linjen trafikeras med upp till sex avgångar i veckan. Satsningen på Almedalsveckan fortsätter också med daglig trafik under den veckan.

”Såväl Skåne som Gotland är populära sommardestinationer som erbjuder upplevelser för alla smaker och åldrar. Fjolårets succé visar att behovet av snabb och smidig transport mellan Skåne och Gotland verkligen behövdes och därför känns det såklart bra att kunna erbjuda just detta i år igen, säger Henrik Löfberg, marknadschef hos Malmö Aviation.

Malmö Aviation kommer att trafikera linjen tillsammans med Gotlandsflyg. Biljetter kostar från 399 kronor enkel resa. Flygtiden är cirka en timme.

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…