Annons
Annons


Disney landar Flygplan på Landvetter


Landvetter_flygplan_Disney

På Göteborg Landvetter Airport får små och stora barn chansen till fartfyllda flygäventyr före den riktiga resan. I ett samarbete med Disney och Nintendo har flygplatsen skapat ett Flygplans-rum med spel och annat kul för barnen.

Annons

— Vi har haft en rekordsommar på Landvetter med väldigt många barnfamiljer. Nu närmar sig höstlovet och därför jobbar vi på att bredda vårt utbud av lekytor och roliga saker för barnen. Alla älskar ju flyg, speciellt barn. Då passar ju Flygplan utmärkt på en flygplats, säger Charlotte Ljunggren, flygplatsdirektör på Göteborg Landvetter Airport.

Gilla Allas.se på Facebook

Disneys uppföljare till megasuccén Bilar hittar sin plats vid gate 18 i utrikes avgångshall på Göteborg Landvetter Airport. I Flygplans-rummet finns bland annat sex spelkonsoler med Flygplans-spel. Lekytan kommer att finnas på plats till och med sista november.

— Speciellt roligt är det att Landvetter inviger rummet i samband med att filmen går upp på bio! Disneys Flygplan har ju biopremiär över hela landet nu på fredag den 27 september, säger Annika Kronander från The Walt Disney Company Nordic.

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…