Annons
Annons


Disney och Lego öppnar affärer i Sverige!


disney-store

 

I samband med att Mall of Scandinavia invigs i Stockholm i november, öppnar även Sveriges allra första Lego Store och Sveriges första Disney Store.

Annons

Det är LEGO Gruppens andra butik i Norden och erbjuder nya LEGO upplevelser för hela familjen.

Den officiella Lego Store är den ultimata utflyktsmålet för alla Lego-fans. Butiken erbjuder en engagerande, underhållande och kul upplevelse för hela familjen. Små och stora byggare kommer att bli inspirerade av de nyaste seten som visas i butiken, de kan använda sin kreativitet i de olika lekutrymmen som finns, och få tips och byggråd från butikspersonalen. Dessutom kommer det att finnas exklusiva Lego-set som inte går att köpa någon annanstans.

Samtidigt öppnar Sveriges första Disney Store. Butiken har ett unikt koncept skapat för att underhålla besökare i alla åldrar. Varje dag startar med en öppningsceremoni i riktig Disneyanda där ett barn får vrida om en nyckel i jätteformat för att symbolisera att dagen har börjat. Butiken erbjuder produkter från alla Disneys varumärken, som Bilar, Frost, Star Wars, Disneyprinsessorna, Disney Junior, Marvel-hjältar som Iron Man, Spider-Man och Hulken samt klassiska Disneykaraktärer som Kalle Anka, Mimmi och Musse. Sortimentet innehåller allt från kläder, leksaker och film till julpynt och presentartiklar. 9 av 10 produkter i butiken finns bara att köpa i Disney Store.

Lego Store och Disney Store öppnar den 12 november i samband med invigningen av Mall of Scandinavia.

 

 

 

 

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…