Annons
Annons


Downton Abbey – julspecial!


Downtown Abbey julspecial

Änkegrevinnan av Grantham, Violet (Maggie Smith) och Martha Levinson (Shirley MacLaine).

Inför julhelgen har säsong tre av populära dramaserien Downton Abbey just avslutats, men ännu återstår en riktig godbit! I mellandagarna visas en härlig julspecial som knyter ihop trådarna från den gångna säsongen.

Annons

En förlängt specialavsnitt spinner vidare på de många intrigerna från tredje säsongen. Familjen Crawley åker till Skottland med delar av tjänstestaben

Bröllopsklockor
Den förra säsongen slutade med att Matthew Crawley friade till Lady Mary och bröllopsklockorna väntar nu på att få ringa. När vi återvänder för en tredje säsong tar historien vid precis där och planeringen för den stora dagen fortsätter. Men allt är inte frid och fröjd på godset och runt hörnet väntar nya problem.

Gilla Allas.se på Facebook

Shirley MacLaine gör entré
Denna säsong gör storstjärnan Shirley MacLaine entré i rollen som grevinnan Coras mor Martha, som på en gång markerar sin närvaro. I övrigt ser vi åter bland andra Hugh Bonneville som Robert Crawley, greven av Grantham, Elizabeth McGovern som grevinnan Cora Crawley, Dame Maggie Smith som änkegrevinnan Violet, Marie Doyle Kennedy som Vera Bates och Brendan Coyle som John Bates.

I rollerna: Hugh Bonneville, Elizabeth McGovern, Dame Maggie Smith, Myanna Buring, Simone Lahbib, Jim Carter, Rob James-Collier, Michelle Dockery, Brendan Coyle, Siobhan Finneran m.fl .

Downton Abbey – julspecial: Lördag 29 dec, kl 21.00. SVT1


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…