Annons
Annons


Dramatik och extra mycket kryss på det nya året!


nummer 2

Ett nytt år står för dörren med nya löften och äventyr i sitt sköte. Vi tjuvstartar det nya året med en kryssatsning. Med veckans nummer kommer också den populära krysstidningen Lätt & Lagom (Du som är prenumerant beställer tidningen HÄR).

Annons

Häng med och läs i Allas nr 2 (i butik 30 december):

Anja och Kenneth fastnade i den stora skogsbranden
Det började med en gnista från en skogsmaskin. När elden väl fått fäste i den snustorra vegetationen spred den sig snabbt över väldiga områden. Skådespelarparet Anja och Kenneth bodde dock så långt därifrån att det kände sig trygga. Men på några minuter förändrades allt…

Läcker start på det nya året med spännande grytor och söta desserter
Helgmat som värmer! Kryddigt och snabblagat med kyckling, fisk och skaldjur eller härligt långkok på högrev. Krydda det till exempel med vintervita desserter som mousse med kolasmak och gräddfyllda maränger och starten på det nya året blir perfekt!

Han hotade döda mig om jag avslöjade våldtäkten
Birgitta var bara 14 år när hon våldtogs och misshandlades av sin pojkvän. Mardrömmen har följt Birgitta sedan dess. Efter övergreppen kom skammen och ångesten. Först nu börjar Birgitta känna sig fri.

Så får du ordning i kaoset
Vi drömmer väl alla om et hem som utstrålar ordning, reda och lugn. Eva Maria Karlander har gjort en resa ifrån prylbelastat kaos till harmonisk vardag – och hon delar med sig av sina bästa tips!

Honung – balsam för din vinterhud
En burk honung har de flesta hemma i skafferiet. Visste du att den också kan vara rena balsamet för din hud? Läkande skyddande och återfuktande i tvål, crèmer och läppbalsam. Vår skönhetsexpert har plockat ut sina favoriter.

Hur sjuk är du?
För många av oss är doktorns uttryck bara rena rama latin. Man förstår ingenting och får inte tid för förklaring heller. Läkaren Lena Bååth är journaltolk och hjälper patienter att förstå sina journaler.

Dessutom:

  • Så varar tulpanbuketten längre
  • Fel medicindos förstörde 20 år av Evas liv
  • Vår i vasen
  • Världens kök med karibiska läckerheter
  • Sticka myskudde i skön ull
  • Långläsning: Francesca utmanar maffian på Sicilien
  • Tjejsnack: Passar du ihop med din partner?
  • Farbror Sven får pippi!

+ massor av roliga och snillrika kryss, kåserier, Ensamma mamman, recensioner, fråga våra experter, hela veckans middagar och mycket mycket mer.

 

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…