Annons
Annons


Dramatisk klassträff 15 år senare

Vad hände med de präktiga som gjorde allting rätt, är alla fortfarande kära i snyggaste tjejen och hur gick det för klassens tuffaste kille? Det är några av frågor i nya serien "Klassträffen" i Kanal 5.


I sex avsnitt följer vi klass nio från Fryxellska skolan i Västerås 1996. Foto: Gianni Mango/Kanal 5

Att vara 16 år 1996 innebar britpop, Kent och pojkband. Galna ko-sjukan bröt ut, Göran Persson blev statsminister, ravepartyn var stekheta och på Fryxellska skolan i Västerås gick 16-åringarna ut nian.

Annons

Gick skilda vägar
Deras vägar skildes åt efter examen, men nu träffas de igen. Finns rollerna, konflikterna och kärlekarna kvar nästan 15 år senare? Fjorton år efter att de gick ut nian tillsammans på Fryxellska skolan i Västerås ska de återförenas igen.

På en drömsemester på andra sidan jorden ska vänskapsband återknytas, gamla kärlekar återses och det man aldrig vågade säga då har en ny chans att komma upp till ytan.

Träffas på lyxhotell
De gamla klasskamraterna anländer en och en till lyxhotellet på Sri lanka. Många med stark längtan efter revansch och att kunna visa att de förändrats sedan högstadiet. Men frågan är om de verkligen har förändrats så mycket som de vill tro. Gamla vänskapsband, rivaliteter och förutfattade meningar letas fram igen.

För några var högstadiet en plåga och för någon annan var det livets bästa tid. Är Christina fortfarande präktig? Kommer Stoffe och Patrick fortsätta vara anonyma och lite nördiga? Och kommer klassen ens känna igen Christian som förändrat både utseende och attityd? För de gamla bästisarna Cissi och Johanna är det ett kärt återseende, men kan plugghästen Patrick få möjlighet att visa att han förändrats sedan högstadiet?

Klassträffen. Torsdag 26 maj, kl 20.00. Kanal 5

LÄS OCKSÅ


(1)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…