Annons
Annons


Dags för Du är vad du äter med Annika Sjöö

Nu är ”Du är vad du äter” tillbaka. Ny programledare är Annika Sjöö.


Du är vad du äter TV3

”Du är vad du äter” med Annika Sjöö. Foto: Johnny Wohlin/TV3

”Du är vad du äter” är en av TV3:s största succéer någonsin. Nu är tv-klassikern tillbaka – i en ny tappning. Vid programledarrodret hittar vi hälsogurun, träningscoachen och den före detta proffsdansaren Annika Sjöö.

Annons

– Jag är så glad över att få chansen att leda det här programmet. Det är så spännande och lärorikt att få hjälpa andra människor till ett hälsosammare liv, säger Annika Sjöö.

Stenhårda krav

I programmet ska hon träffa svenskar med rejält osunda vanor, som får en unik chans att förändra sina liv med skräddarsydda kost- och träningsplaner. Det blir känslosamma och inspirerande möten med tuffa insikter, stenhårda krav och en stor dos kämpaglöd.

– Man kommer definitivt få se en strängare sida av mig än tidigare, men jag är inte elak! Det jag har med mig från min Let’s dance-tid är att jag är van att jobba med hopplösa fall, säger Annika Sjöö och skrattar.

Du är vad du äter, avsnitt 1:

I det här känslosamma premiäravsnittet får vi träffa Matilda, 29, från Gävle. Hon har försökt att bli gravid i tre års tid – men hennes kraftiga övervikt sätter stopp för drömmen.

Trots att vågen nu visar 143 kilo kan Matilda inte låta bli att äta godis, bullar, sås och pizza. Det är hög tid för hälso- och träningsgurun Annika Sjöö att rycka in och hjälpa henne att ändra sitt beteende.

Läs också: Larmet: Här är snabbmaten du ALDRIG bör äta!

Du är vad du äter: Premiär torsdag 3 november kl. 20.00 på TV3 och Viafree (del 1 av 7)


(4)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…