Annons
Annons


Dubbegångare i trippelformat!


Det finns bara tre av oss…

– Hur ser du ut?!
Det var det första Göran Sagstuens fru, Lena, sa när hon såg maken i den nya frisyren. Lena hade nämligen inte en aning om hans överenskommelse med festivalsångaren Ralf Gyllenhammar.

Annons

Så här var det: Göran Sagstuen jobbar som radiojournalist på den lilla stationen Radio Active i Ystad. Årets Melodifestival är hans sjätte och ifjol fick han som 40-årspresent även åka till finalen i Azerbajdzjan.

En enkel person
Under Melodifestivalen i Malmö i år gav Göran sig i slang med sångaren Ralf Gyllenhammar (han, ni vet, med ”Bed on Fire”), och de började prata, främst om låten och Ralf som sångare.

– Jag fattade tycke för både Ralfs stil och låten direkt. Han är också en skön och enkel person att ha att göra med.

Göran Sagstuen till vänster och Ralf Gyllenhammar till höger. Eller var det tvärtom?

Imponerad av frisyren
Göran var också lite imponerad av Ralfs skägg och mohikanfrisyr och i ett svagt ögonblick lovade han att om Ralf och ”Bed on Fire” gick till final skulle han fixa inte bara samma frisyr, utan också ansa sitt skägg efter samma modell som sångaren.

– När det var klart att Ralf gått vidare sa han med illa dold förtjusning,: ”Nu ska du raka dig,Göran”!

Kollega fixade frisyren
Göran fick lite tips av Ralf på vägen mot sin nya look. Ett av dem var ”Du ska gå tlll en frisör”! Och det gjorde Göran – inte!

Istället fick en kollega göra det i direktsändning under ett av Radio Actives evenemang. Men det gick ju bra ändå, eller…? Bedöm själv på bilderna här i artikeln.

Och Lena då, frun? Jo, hon har börjat vänja sig och tycker till och med att det är lite snyggt nu.

 

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…