Annons
Annons


Eddie Razaz fastnar inte på bild!


Eftersom vi journalister inte får filma på efterfesten efter klockan 24.00 så försökte jag ta bilder på när jag dansade med Eddie Razaz till hans låt ”Alibi”. Om det beror på att klockan var kring halv tre på natten eller på att han dansar så otroligt snabbt att kameran inte hinner med låter vi vara osagt. Men kul hade vi!  Och så här blev bilderna. Jag har en film också, men den får jag behålla för privat bruk. Mina barn har redan sett den två gånger 🙂

Annons

Danshälsningar från Festival-Johanna


(0)
(0)


Annons

  • Linkan (Man Red)

    Inte filma efter 00.00? Då kan jag har varit lite olydig vid ett par tillfällen? 😛

    //Jesper

  • Haha 🙂 ”Rörliga kameror får användas fram till 00.00” står det i presshandboken. Förmodar att det betyder att jag i alla fall inte får publicera det jag filmade… Tack för senast, vi ses kanske i Malmö. Jag ska inte rapportera därifrån men jag kan nog inte hålla mig borta när det är så nära. Hälsar festival-Johanna 🙂

  • Linkan (Man Red)

    Men hur kan någon veta klockslaget när du filmade?;-) Det låter bra, vore ju på gränsen till tjänstefel att hålla sig borta i sin egen stad! Annars ses vi i Karlstad 🙂

  • Pingback: Den här helgen behöver jag i alla fall inte åka till Norrland | Johanna()


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…