Annons


Efter hånet – Bianca visar upp fräcka paketet från Mandelmanns

Nu har Bianca och familjen Mandelmann slutit fred.


Det var i september som Pernilla Wahlgren, 49, och Bianca Ingrosso, 22, fick se sig slagna på tv-galan Kristallen, när Gustav och Marie Mandelmann knep båda priserna som de var nominerade i. Bönderna tog storslam på galan och kammade bland annat hem statyetterna för ”Årets program” och ”Årets tv-personlighet”.

Annons

I en video på Youtube som Bianca Ingrosso publicerade för två veckor sedan hånade hon familjen Mandelmann för deras vinst. Tillsammans med Pernilla Wahlgren berättade hon att de genast måste börja vara mer ute i naturen – och kanske också ha ihjäl ett och annat fjäderfä om det ska bli någon vinst för dem.

– Vi kanske ska börja lukta på träden och prata med dem? Och vara ekologiska och döda våra egna höns, så att vi vinner en Kristall. Som Mandelmannarna, säger hon i videon.

Men nu har Bianca och familjen Mandelmann slutit fred. På sin Instastory har Bianca publicerat en bild där hon håller i böndernas egen bok ”Självhushållning på Djupadal”, som hon har fått skickad till sig av dem. På första sidan har Marie och Gustav dessutom skrivit en fin, personlig hälsning till henne.

”Hej Bianca! Man kan göra mycket på en balkong! Lycka till med din nya lägenhet och lycka till i livet! Ps. Hälsa mamma!”, skriver bönderna.

Bianca Ingrosso har också skrivit en text till bilden, där hon tackar för den fina fredsgåvan och meddelar att hon nu också ska lära sig få gröna fingrar.

”Tack Marie och Gustav Mandelmann för min fina bok! Nu jäklar ska jag lära mig gilla växter och jord!”, skriver hon.

Foto: IBL, Instagram
Artikeln publicerades först på Hänt.se.


(85)
(2)Annons


Annons

Laddar nästa sida…