Annons
Annons


EKO: Skulle bli helt knäpp i skallen!


EKO tävlar i Melodifestivalens tredje deltävling

Pressfoto. EKO tävlar i Melodifestivalens tredje deltävling i Göteborg den 15/2 med låten ”Red”. Upphovsmän: Linnéa Deb, Joy Deb, Anna Lindman, Hannes Lundberg, Michael Ottosson.

Vad säger ni om årets startfält i er deltävling?

Kul och intressant mix av gammalt och nytt! Som det ska vara! Samtidigt som vi är spända på att se vad Dr Alban ska hitta på, är det härligt att tävla mot Ace Wilder, Outtrigger och alla nya ”coming stars”!

Annons

Vad är det roligaste med Melodifestivalen?

Det roligaste är att få en möjlighet, den största i Sverige, att nå ut med sitt band och sin musik. Bättre PR finns inte…så länge man inte gör bort sig, haha!!

Hur förbereder ni er?

Vi laddar nog med en stor dos humor och glädje!! Vi träffas, pratar, reflekterar, drömmer och försöker samtidigt vara så avslappnade som möjligt kring hela grejen. För tänker man för mycket på hur galet och stort allt detta är, så skulle man troligtvis bli helt knäpp i skallen!

Något speciellt ni gör precis innan framträdandet?

Det blir nog mycket skratt och så från oss innan giget. Vi är supertaggade på det vi ska göra på scen så det är skönt att släppa loss innan lite. Strax innan det är dags går man igenom allt i huvudet och hoppas att allt ska sitta så bra som man tänker!

Er egen favoritlåt genom tiderna i Melodifestivalsammanhang?

En stor favorit är ”Blond – Bara hon älskar mig” från 1997! Suveräna stämmor, suveränt hår och en suverän trio helt enkelt… Lite som oss 🙂


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…