Annons
Annons


Svenska stjärnor uppträder i En kväll i New York!

I SVT:s nya program ”En kväll i New York” får kända svenska artister som Zara Larsson, Darin, Sarah Dawn Finer, Charlotte Perrelli, Molly Sandén och Oscar Zia chansen att uppträda på den legendariska Apollo Theater i New York!


En kväll i New York.


Zara Larsson, Darin, Oscar Zia, Sarah Dawn Finer, Titiyo, Charlotte Perrelli, Andreas Lundstedt, Niklas Strömstedt, Andreas Johnson, Roger Pontare, Molly Sandén, Linda Pira och Sabina Ddumba. Foto: Janne Danielsson.

Att få uppträda på legendariska Apollo Theater i Harlem, New York, är en ouppnåelig dröm för många artister. Världsartister som Billie Holiday, Jimi Hendrix, Ella Fitzgerald, Michael Jackson, James Brown, Aretha Franklin och Lauryn Hill har uppträtt på Apollo.

Annons

I SVT:s nya underhållningsprogram ”En kväll i New York” får några av Sveriges största artister nu chansen att sjunga inför publik i den berömda konsertlokalen.

Gilla Allas.se på Facebook

Till sin hjälp har artisterna en känd gospelkör som ser fram emot att få lära känna våra svenska stjärnor och deras musik. ”The late show gospel choir” består av ett tjugotal personer och är kända från David Lettermans talkshow. Kören leds av Lady Peachena.

Upp till bevis

Varje artist väljer en låt som ligger dem extra varmt om hjärtat. Tillsammans med kören väntar hårt arbete med repetitioner för att få fram rätt känsla och ton. För när det är dags för slutkonserten gäller det att vara väl förberedd. Våra artister har bara en chans att få taket på Apollo att lyfta.

Avsnitt 1: Zara Larsson, Titiyo, Darin, Roger Pontare.

Avsnitt 2: Sarah Dawn Finer, Linda Pira, Andreas Lundstedt.

Avsnitt 3: Charlotte Perrelli, Molly Sandén, Oscar Zia.

Avsnitt 4: Niklas Strömstedt, Sabina Ddumba och Andreas Johnson.

En kväll i New York: Premiär lördag 27 augusti kl 20.00 i SVT 1


(11)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…