Annons
Annons


En sångares långa resa…


minimello på tv

till tävlingen Minimello 2011, dit barn från hela Sverige skickat in 4000 hemmagjorda artister för att tävla i denna melodifestival i miniatyrformat. Artister väljs ut, låtar skrivs (på Minimello-redaktionen), programledaren Ylva Hällen intervjuar de små sångarna. Publiken, också den i mini-format, är på topp. Och även om artistkarriären tar slut för de flesta innan den ens börjat är det underbart att få vara med, heja fram artisterna.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Så, redan förra året, under Minimello 2010, började Jonathan, då fem år, och medarbetare på Allas barn- och familjelivssida Agatas gata skapa sin artist. När det nu i höstas annonserades på tv att det var brått att skicka in, om man ville försöka komma med, satte han fart på nytt. Jobbade och filade. Till slut blev det Piratsångaren Svartskägg med operaambitioner vars ögon är saxade ur Allas.

Han lades i ett bekvämt paket och skickades till Stockholm:
artist i minimello

Här är han framme på Bollibompa -kan du se Svartskägg i trängseln?

Hur kommer det att gå för honom? Följ hans eventuellt fortsatta TV-äventyr på fredagar klockan 18.30 i SVT:s Barnkanalen. Den rafflande finalen sänds fredagen den 9 december klockan 18.30. Den 16:nde koras vinnaren.

PS. Svartskägg intervjuas exklusivt på Agatas Gata i Allas 51!

Agata, redaktör för Agatas Gata i Allas och Jonathans mamma.

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…