Annons
Annons


En ska bort – ny underhållning med Rickard Sjöberg!

I det nya lördagsprogrammet ”En ska bort” står en miljon kronor på spel för den som kan gissa rätt. Vilken bild ska bort? Det är frågan som Rickard Sjöberg ställer till de tävlande.


Rickard Sjöberg. Foto: Bertil Strandell/Postkodlotteriet/TV4

Rickard Sjöberg. Foto: Bertil Strandell/Postkodlotteriet/TV4

I tävlingsprogrammet ”En ska bort” blir det spänning på högsta nivå. Vinsten är en miljon kronor och de tävlande lotsas fram av Rickard Sjöberg.

Spelet består av olika frågeronder där de tävlande får se ett antal bilder och en tillhörande rubrik. En bild passar inte ihop med rubriken och det är den som ska bort.

Prispotten höjs

För att vinna  gäller det att ta smarta beslut och allt eftersom tävlingsparet avancerar i spelet blir frågorna allt svårare, och prispotten allt högre. Till sin hjälp har deltagarna flera värdefulla verktyg.

Annons

– Det känns jättekul att få ta mig an en ny utmaning under lördagskvällarna. Jag lovar att det blir en härlig blandning av klurigheter, allvar och skratt, säger Rickard Sjöberg.

Tittarna medverkar

Under programmets gång kommer tittarna själva kunna spela med i realtid i en app, samtidigt som frågorna visas i programmet.

– Det känns roligt att utöka vårt samarbete med PostkodLotteriet och erbjuda tittarna en nytt, modernt program som ger en helhetsupplevelse av spänning och underhållning, där de själva också kan interagera live, säger Fredrik Arefalk, kanalchef på TV 4.

En ska bort: Premiär lördag 16 januari kl. 19.30 i TV 4 (1:9)

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…