Annons
Annons


En tidig kväll på Euroclub i Köpenhamn


20140504-205023.jpg

Lokalen börjar fyllas på med journalister, discokulan är uppvärmd, det serveras Tuborg, förra årets vinnare spelas flitigt och det officiella språket är som vanligt engelska, vilket får folk som råkar övergå till sitt eget språk att genast be om ursäkt.
För övrigt väntar jag bara på allsången när något av bidragen från tidigare år spelas.
DÄR kom den! 🙂

Annons

Här kommer dessutom ett par tankar kring kvällen så här långt.

Gilla Allas.se på Facebook

Jag träffade en tysk journalist lite tidigare ikväll. När jag frågade vilka hans favoriter var rabblade han upp alla som hade seriösa budskap i sina låtar och pratade om hur viktigt det är att artisterna passar på att ta politisk ställning till det ena och det andra under Eurovision.
Och bra och/eller viktiga budskap är ju viktigt. Men jag har svårt att tro att det är det som fäller avgörandet när Europa lyfter luren för att rösta?

Enligt någon som sysslar med odds här i Danmark står årets tävling mellan Armenien, Sverige och Norge. Med Danmark som bubblare. Oddsen pekar alltså mot att Eurovision hamnar i Norden en tredje gång i rad.

Ryssland – vem är killen som springer omkring och bestämmer över de sjungande tvillingarna, svarar på deras frågor och bara säger till dem att svara ”yes” utan att ha översatt frågorna åt dem? Ser lite lustigt ut faktiskt.

Varför kunde inte de manliga programledarna under röda mattan-ceremonin sluta prata om alla snygga tjejer de såg?

Hälsar Festival-Johanna som snart stämmer in i allsången.


(0)
(0)


Annons

  • Agata Garpenlind Cronqvist

    🙂


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…