Annons
Annons


Enklare semestra i Dalarna


Forsränning i Idre.

Till Dalarna söker sig året runt mängder av turister för att njuta av friluftsliv, sport, kultur, evenemang och äventyr. Nu blir det enklare att hitta allt Dalarna har att erbjuda.

För första gången samlas turistnäringen på en gemensam plats visitdalarna.se där besökaren både kan planera resor och boka aktiviteter och boende i hela regionen.

Annons

– Nu blir det enklare att ta del av erbjudanden och boka aktiviteter och boenden från olika delar av Dalarna, säger Carl Johan Ingeström, VD Visit Falun Borlänge, projektansvarig på visitdalarna.se.

Gilla Allas.se på Facebook

Tidigare har den som sökt information om Dalarnas alla upplevelser varit tvungen att besöka många webbplatser för att få en bild av utbudet. På den nya sajten samlas allt på en plats.

– Detta kommer att göra det möjligt även för mindre aktörer att synas, fortsätter Carl Johan Ingeström. Med ett så brett utbud blir det möjligt att ta fram nya bokningsbara produkter anpassade till kundernas behov och efterfrågan. Det kommer att stärka Dalarnas varumärke och skapa nya affärsmöjligheter inom turistnäringen.


(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…