Annons
Annons


Ensam mamma söker är tillbaka


Tre snygga singelmammor. Ett helt koppel av hoppfulla beundrare. Det svämmar som vanligt över av känslor i rutan när Ensam mamma söker återvänder till TV3. Kommer årets tre mammor att hitta den stora kärleken?

Annons
Petra

Petra

Tre ensamstående mammor tog i våras chansen att söka kärleken i TV3. Gensvaret var överväldigande: tusentals beundrarbrev strömmade in till mammorna och nu är det upp till bevis för de grabbar som valts ut. Och det är inte lätt för mammorna heller:
 – Jag tycker att alla är söta, och då kan det bli lite jobbigt, säger en av våra mammor när hon träffat sina tindrande gossar.

Gilla Allas.se på Facebook
Linda

Linda

Säsongens singelmammor är:
Emma, 23 år.
Bor med sin son i Malmö. En glad och social rockabillytjej som älskar att träffa sina vänner. Letar efter en rolig typ som är full av energi.

Petra, 25 år. Bor med sin son och sin dotter i Tenhult. Lättsam och öppen person som ser det positiva i allt. Söker en charmig och spontan kille som hon kan ha roligt med.

Linda, 35 år. Bor med sin son och sin dotter i Partille. En positiv och social tjej som älskar att sprida glädje. Letar efter en stilig kille som gillar att pussas och kramas.

Emma

Emma

I säsongens första avsnitt bjuder de tre mammorna in till fest för sina grabbar. Det blir tre spännande fester med allt från lättklädda bad och tafatta flörtförsök till goda skratt och romantiska överraskningar.

Ensam mamma söker, säsongsstart söndag 12 september kl 20.00 i TV3.


(1)
(0)


Annons

 • Vad heter Linda i efternamn?

 • Gunilla

  Hej Nellie!
  Linda heter Norrman till efternamn.

 • Tjenare hallå

  vad heter emma i efternamn ? 🙂

 • Lizz

  Vad heter Emma och petra i efter namn ? :;) hejdå kram

 • Gunilla

  Tjenare hallå och Lizz: Hej! Det verkar som om TV3 har tagit bort den informationen från sin hemsida så tyvärr kan vi inte hjälpa er.


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…