Annons
Annons


Eric Saade och Sarah Dawn Finer på Idrottsgalan


Det blir ett starkt artistuppbåd som tillsammans med programledaren Rickard Olsson hyllar våra idrottsstjärnor på Svenska Idrottsgalan i Globen på måndag 14 januari. Årets artister är The Script, Eldkvarn, Eric Saade, Petra Marklund och Sarah Dawn Finer.

Annons

Julvärd
Senast sågs hon på julafton som SVT:s julvärd. Sarah Dawn Finer debuterade med eget material 2005 och har sedan dess haft stora framgångar både som sångerska, låtskrivare och programledare. I oktober släpptes hennes första album på svenska, ”Sanningen kommer om natten.”

Gilla Allas.se på Facebook

Eric Saade vann Melodifestivalen 2011 med låten ”Popular” och har även medverkat i Allsång på Skansen. Han är en våra största popstjärnor och 2011 var han den artist som både sålde allra mest i Sverige.

Petra Marklund slog igenom under namnet September och i tv-serien ”Så mycket bättre.” Nu är hon aktuell med skivan ”Inferno”, hennes första på svenska och singeln ”Händerna mot himlen”.

40-årsjubileum
Eldkvarn firade i november förra året firade sitt 40-års-jubileum med hyllad jubileumskonsert som sändes på SVT. Senaste skivan ”De berömdas aveny” släpptes 2011.

Irländarna The Script är aktuella med deras tredje platta ”#3” och singeln ”Hall of Fame” där de gästas av will.i.am från Black Eyed Peas. Senast The Script var i Sverige var för en utsåld konsert på Nalen 2009.

 

 

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…