Annons
Annons


Eric Saade klar för Så mycket bättre

Popartisten Eric Saade är klar för "Så mycket bättre". Sedan tidigare är Kikki Danielsson och Tomas Andersson Wij klara för det populära programmet. "Det kommer att bli ett toppengäng", säger Eric Saade i Nyhetsmorgon.


Kikki Danielsson var först ut. Kort därefter presenterades Tomas Andersson Wij som deltagare två i ”Så mycket bättre”.

Tisdag morgon presenterades ännu en artist i Nyhetsmorgon i TV4. Den här gången var det artisten Eric Saade blev klar för succéprogrammet.

Annons

– Det ska bli kul. Jag vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig förutom att jag antar att det kommer att bli väldigt intensivt, säger artisten i Nyhetsmorgon.

Gilla Allas.se på Facebook

Bild: IBL

Viss nervositet

I morgonsoffan säger artisten att den musikaliska delen är det han är minst nervös för.

– Jag har pratat med en del kolleger som säger att det är väldigt intensivt. Att prata om sitt liv och ”outa” sig så där mycket som man gör är det som är nervöst, säger han i TV4.

Bild: IBL

Programledaren Peter Jihde påpekar att Eric Saade har valt att vara ganska privat och får medhåll från Eric Saade själv.

– Det kommer nog att vara nyttigt. Det kanske blir lite terapi eftersom jag inte har snackat så mycket om sådant och varit lite introvert. Men jag har pratat mycket om det med folk runtomkring mig, att man måste låta folk lära känna en själv, säger Eric Saade i TV4.

Sina kommande kolleger vill han dock inte säga så mycket mer om – av rädsla att avslöja något han inte får.

– Men det kommer att bli ett toppengäng, säger Eric Saade med ett leende.

Vunnit Melodifestivalen

Artisten Eric Saade skrev sitt första skivkontrakt som 16-åring. Han har tidigare också varit med i pojkbandet ”What’s up” tillsammans med bland annat Robin Stjernberg.

Eric Saade har deltagit i Melodifestivalen två gånger. 2011 blev det till och med vinst och artisten fick representera Sverige med låten ”Popular” i Eurovision Song Contest. Där slutade han på en tredje plats.

Här kan du se Eric Saade presenteras i Nyhetsmorgon:

Av Helena Sjögren

LÄS OCKSÅ


(142)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…