Annons
Annons


Så gör du maränger utan att vispa!

Maränger på ett par minuter och utan att vispa - är det möjligt? Ja, det är det!


pavlova meringue cake with cream and berry

Det enda du behöver är ett ägg, 300 gram florsocker och en mikrovågsugn.

Hur du gör ser du i filmen nedan.

Servera sedan marängerna med vispad grädde och dina favoritbär. Mums!

Av Johanna Svan


(177)
(0)



Här finns ALLT du behöver till din matlagning!

Annons

  • Agneta

    Smart, men jag hör inte vilken ”gradantal” dom ska köras på i mokron? Jag har en mikro som går från 1000W och nedåt. Någon som vet ?

  • Allas redaktion

    Hej Agneta! Full effekt bör funka bra 🙂 Är det en äldre mikrovågsugn får man kanske lägga till lite tid.


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…