Annons
Annons


Ett svenskt Woodstock i helgen!

På Goodwill Festival, som arrangeras för första gången den 24-26 juli på Gålö utanför Stockholm, står kärlek, medmänsklighet och hållbarhet i fokus.


Med hjälp av elektronisk musik, konst, yoga och meditation vill arrangören förena människor och göra världen till en bättre plats.

Woodstock inspirerar

Goodwill Festival är en ny festival som hämtar inspiration från den klassiska Woodstockandan såväl som från nyare festivaler som Boom i Portugal och Burning Man i USA. Med den elektroniska musikens och konstens kraft vill man hylla naturen och människan. Samtidigt vill man ta avstånd från våld, egoism och ignorans.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

– Vi vill skapa en plats där människor med liknande visioner kan samlas, dansa, ha roligt, inspirera och skapa. Vår förhoppning är att man efter festivalen får med sig nya insikter och positiv energi som man kan använda i sin vardag, säger arrangören Anthony Drone.

Yoga och musik

Festivalens medelpunkt blir två stora dansgolv med elektronisk dansmusik där några av landets mest framgångsrika artister och discjockeys spelar. Utöver musiken kommer det finnas områden för avslappning, yoga- och meditationspass, konstutställningar, teaterframträdanden, marknadsplatser med mera. Dessutom ligger havet och stranden nära där besökarna kan sola, ta en simtur eller se soluppgången.

– Naturupplevelsen är extremt viktig för oss som arrangörer och vi har hittat en magisk plats som samtidigt är lätt att nå med både bil och kollektivtrafik, säger Anthony Drone.

Fullt utrustad camping

Goodwill Festival arrangeras på Gålö som ligger drygt tre mil söder Stockholm. För de festivalbesökare som vill tillbringa hela helgen på plats kommer det att finnas en campingplats med duschar och toaletter. Campingen kommer att vara en förlängning av festivalen med plats för umgänge, samtal, dans, musik och konst.

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…